50 RON ASIGURARE FED CUP

Promoții Pariuri

50RON-ASIGURARE-FED-CUP

Bucura-te de oferta NetBet odata cu meciurile din confruntarea Romania vs. Belgia (turul I al Grupei Mondiale II).

Meciurile se vor tine la "Sala Polivalenta" din Bucuresti si se vor desfasura in zilele 11 si 12 februarie 2017. Spectacolul de pe teren iti aduce o multime de surprize, deoarece NetBet iti va asigura pariurile pe fiecare meci.

Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi un pariu PRE-LIVE pe victoria romancelor pe bilet simplu cu o singura selectie de minim 50 RON/meci (11/02,12/02). Meciurile eligibile sunt:

  • Meci 1: Monica Niculescu vs. Kirsten Flipkens
  • Meci 2: Sorana Cirstea vs. Yanina Wickmayer
  • Meci 3: Monica Niculescu vs. Yanina Wickmayer
  • Meci 4: Sorana Cirstea vs. Kirsten Flipkens
  • Meci 5 (dublu): Irina Begu/Patricia tig vs. Elise Mertens/Maryna Zanevska

In situatia in care pariul tau nu este castigator, NetBet iti va restitui 100% sub forma de bonus, in limita a 50 RON per meci.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE (1/2 FT) pe bilet simplu pe victoria romancelor, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti ramburseaza 100% in limita a 50 RON/meci din miza.

NOTA: NetBet va lua in considerare numai primul pariu pre-live (1/2 FT) pe bilet simplu si il va considera eligibil pentru cashback.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pre-live (1x2 FT, pe victoria romancelor) in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu pe meciurile din confruntarea Romania vs Belgia (Fed Cup, 11/02,12/02) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}