400 RON CASHBACK CAZINO

Promoții Pariuri

400ron-cashback-cazino

Este inceputul unei saptamani de foc in ceea ce priveste Marile Competitii Europene, iar NetBet ti-a pregatit o oferta de nerefuzat!

Indiferent de tipul de pariu preferat de tine, LIVE sau PRE-LIVE, NetBet iti propune o promotie spectaculoasa. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi pariuri PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie de minim 50 RON pe meciurile din calificarile Champions League si Europa League (11/07 - 13/07).

In cazul in care pariurile tale nu sunt castigatoare, NetBet iti ramburseaza mizele plasate in limita unei valori cumulate de 400 RON, sub forma de bonus pe platforma NetBet Cazino.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selectie) pe meciurile din calificarile Champions League si Europa League, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da toti banii inapoi in limita a 400 RON.

Termeni si conditii:

  1. Toate pariurile pre-live sau live (orice selectie) in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu cu o singura selectie pe calificarile Champions League si Europa League (11/07 - 13/07) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}