300 RON CASHBACK - LA LIGA SI SERIE A

Promoții Pariuri

300RON-CASHBACK-LA-LIGA-SERIE-A

O etapa spectaculoasa in La Liga si Seria A incepe, iar cu aceasta ocazie NetBet ti-a pregatit o oferta senzationala, indiferent de tipul de pariu pe care il preferi.

Astfel, pentru a te bucura de promotia speciala, trebuie sa plasezi pariuri PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie de minim 50 RON pe meciurile din La Liga si Serie A (20/01 - 22/01).

Insa, pentru fiecare pariu necastigator plasat, NetBet te rasplateste cu un cashback in valoare de 20 RON Bonus. Asadar, poti beneficia de pana la 300 RON Bonus cumulat din pariurile plasate pe La Liga si Serie A.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selectie) pe meciurile din La Liga si Serie A, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti ofera 20 RON BONUS.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru cashback numai primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci. De asemenea, suma totala maxima pe care un jucator o poate primi este in valoare de 300 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile necastigatoare pre-live (1x2 FT) sau live (orice selectie) in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu cu o singura selectie pe La Liga si Serie A (20/01 - 22/01) sunt eligibile pentru bonus.
  2. Promotia ofera 20 RON Bonus per bilet eligibil plasat, in limita a unei valorii cumulate de 300 RON.
  3. Daca un jucator a plasat mai multe pariuri pe un meci, NetBet va acorda 20 RON Bonus pentru primul pariu eligibil plasat.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  5. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 22/01, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  6. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}