ˆ

3 X 50 RON FREEBET - Shanghai Masters

3-x-50-ron-freebet-shanghai-masters

Implica-te si tu in actiunea Turneuli Master de la Shanghai ce va avea loc in aceasta saptamana, iar la NetBet beneficiezi de 3 X 50 RON FREEBET GARANTAT.

Plaseaza cel putin 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.6 pe cate un meci distinct de simplu masculin de la Shanghai Masters, 09/10 - 15/10.

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE sau PRE-LIVE pe minim sapte partide pe bilete simple cu o singura selectie (cota min. 1.6) in valoare de cel putin 50 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.6 pe partidele de simplu de la Shanghai (09/10 - 15/10) sunt eligibile pentru freebeturi.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 7 pariuri simple pe Shanghai Masters. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 3 FREEBETURI in valoare de 50 RON fiecare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 15/10 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

Te invităm să ne spui părerea ta folosind secțiunea de comentarii de mai jos.