200 RON - România vs. Kazakhstan

Promoții Pariuri

200-ron-romania-vs-kazakhstan

Joi, 5 Octombrie, nationala Romaniei isi duce confruntarea din Calificarile Europene pentru Cupa Mondiala 2018 pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Partida va avea loc intre tricolori si reprezentativa Kazakhstanului, ultima clasata din Grupa E. Implica-te si tu in aceasta actiune, iar NetBet iti asigura pariurile pana la 200 RON daca alegi sa sustii Romania in partida de joi seara.

Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi un pariu PRE-LIVE (1X2 FT) de minim 50 RON cu o singura selectie pe victoria Romaniei in confruntarea cu Kazakhstan (05/10, 21:45).

Daca pariul e pierzator, NetBet iti ramburseaza intreaga miza plasata in limita a 200 RON, sub forma de bonus.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live (1x2 FT) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Romania, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da toti banii inapoi.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru acordarea CASHBACKULUI numai primul pariu pre-live pe bilet simplu pe victoria tricolorilor.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 50 RON pre-live (1X2 FT) pe victoria Romaniei pe bilet simplu cu o singura selectie in confruntarea cu Kazakhstan (05/10, 21:45) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Cashback-ul maxim acordat este de 200 RON.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 05/10, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}