200 RON - FCSB și Viitorul în Champions League!

Promoții Pariuri

200-ron-fcsb-si-viitorul-in-champions-league

Echipele romanesti isi fac intrarea pe marea scena a Champions League. Fii si tu alaturi de FCSB si Viitorul in lupta catre victorie, iar NetBet iti va asigura pariurile plasate.

Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi un pariu pre-live sau live cu o singura selectie in valoare de cel putin 50 RON si cu o cota minima de 1.5 pe victoria FCSB si/sau Viitorul in confruntarea cu Viktoria Plzen, respectiv Apoel Nicosia (25 - 26/07).

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet iti ramburseaza intreaga miza plasata in limita a 200 RON cumulat, sub forma de bonus.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live pe bilet cu o singura selectie pe FCSB si/sau Viitorul, iar daca nu esti norocos, NetBet iti da toti banii inapoi.

NOTA: Doar primul pariu eligibil pe victoria unei formatii sau a amandurora va fi luat in considerare de NetBet ca fiind eligibil pentru CASHBACK.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pre-live sau live in valoare de minim 50 RON si cu o cota de cel putin 1.5 pe bilet simplu pe victoria FCSB si/sau Viitorul in meciul cu Viktoria Plzen, respectiv Apel Nicosia (25 - 26/07) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}