200 RON - Champions League & Europa League

Promoții Pariuri

200RON-Champions-League--Europa-League

Incepand de astazi, 2 Mai, si pana joi, 4 Mai, vei putea sa te bucuri de cel mai tare show european in semifinalele Champions League si Europa League, pentru ca NetBet ti-a pregatit o promotie de nerefuzat, astfel ca tu sa poti sta fara griji stiind ca pariurile iti sunt asigurate.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi cel putin 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si o cota de cel putin 1.5 pe meciurile din Champions League si Europa League (02/05 - 04/05).

In cazul in care cel putin doua bilete din cele plasate de tine pe meciuri diferite nu sunt castigatoare, NetBet iti ofera pana la 200 RON CASHBACK cumulat.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie pe Champions League si Europa League, iar NetBet iti asigura pariurile in limita a 200 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru cashback numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci. De asemenea, se califica la promotie doar jucatorii cu cel putin doua bilete plasate necastigatoare.

Termeni si conditii:

  1. Jucatorii care au plasat cel putin doua pariuri pierzatoare de minim 100 RON pre-live sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cota minima de 1.5 pe meciurile din semifinalele Champions League & Europa League (02/05 - 04/05) sunt eligibili pentru cashback.
  2. NetBet va acorda in total maxim 200 RON cumulat pentru pariurile necastigatoare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 04/05, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}