200 RON CASHBACK - România vs. Danemarca

Promoții Pariuri

200RON-CASHBACK-Romania-vs-Danemarca

Fii alaturi de tricolori in meciul cu Danemarca ce va avea loc pe Cluj Arena, duminica, 26 martie. Acesta este meciul in care Romania va continua lupta din Calificarile Europene pentru Cupa Mondiala 2018. De aceea, cu aceasta ocazie, NetBet ti-a pregatit o super promotie, asigurandu-ti pariurile de pana la 200 RON.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live sau live (1X2 FT) de minim 100 RON cu o singura selectie pe victoria Romaniei in confruntarea cu Danemarca (26/03, 21:45).

In situatia in care pariul tau nu este castigator, NetBet iti va restitui intreaga miza plasata in limita a 200 RON, sub forma de bonus.

Cum poti sa te inscrii?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live pe bilet simplu cu o singura selectie pe Romania, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti toti banii inapoi.

NOTA: NetBet va lua in considerare si va considera eligibil pentru CASHBACK numai primul pariu pre-live pe bilet simplu pe victoria tricolorilor.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 100 RON pre-live sau live (1X2 FT) pe victoria Romaniei pe bilet simplu cu o singura selectie din confruntarea cu Danemarca (26/03, 21:45) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Cashback-ul maxim acordat este de 200 RON.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 26/03, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}