20% extra la multiplele Europa League

Promoții Pariuri

20-extra-multiplele-Europa-League

Editia 2016-2017 Europa League se declara a fi la fel de spectaculoasa ca si competitia precedenta. Ultimile 3 editii consecutive au fost castigate de catre Sevilla care spera ca si in acest an sa mearga in primavara Ligii Campionilor. Spectacolul se pare ca va fi pe masura: va exista oara o noua castigatoare?

Pentru meciurile din Europa League, Unibet a pregatit o super promotie, prin care iti ofera sansa de a beneficia de o crestere de 20% a profitului urmatorului bilet de joc pariat!

Ce trebuie sa faci?

  1. In primul rand, OPTEAZA pentru promotia Unibet inainte de orele 12.00, ora locala, in ziua desfasurarii meciurilor. Odata ce ai optat, vei fi recompensat la fiecare etapa a competitiei.
  2. Primesti o oferta de bonus pentru cresterea profitului cu 20%.
  3. Dupa ora 14.00, ora Romaniei, in ziua meciurilor, creaza un cupon de joc de minim 3 selectii, continand exclusiv meciurile zilei din Europa League si vei putea utiliza oferta de bonus primita.
  4. Daca biletul de joc este castigator, vei primi de la Unibet cu cu 20% mai mult.

NOTA: Unibet iti reaminteste ca miza maxima admisa pentru acest bilet de joc va fi de 100 RON, iar oferta va putea fi utilizata dupa ora 14.00, ora României, exclusiv pentru selectii din Europa League.

Cote marite Europa League

Termeni si conditii:

  1. Calificarea pentru aceasta promotie se face prin optare. Oferta este deschisa tuturor utilizatorilor ce au optat pentru promotie inainte de orele 12.00, ora Romaniei, in ziua meciurilor. utilizatorii ce opteaza dupa ora mentionata se vor califica pentru bonusul rundei urmatoare.
  2. Oferta Unibet este destinata exclusiv jucatorilor cu contul inregistrat in Romania.
  3. Optarea o singura data garanteaza recompensarea pentru fiecare runda.
  4. Oferta de bonus de crestere a profitului cu 20% va fi creditata in conturile jucatorilor la orele 19.30 ora României, in ziua meciurilor.
  5. Oferta de crestere a profitului poate fi accesata doar pentru biletele de joc cu minim 3 selectii, exclusiv din Calificarile Europa League.
  6. Cresterea profitului poate fi utilizata excusiv pentru evenimente pre-meci.
  7. Fiecare selectie de pe cuponul de joc pentru care este utilizata oferta de crestere a profitului trebuie sa aiba cota minima de 1.20.
  8. Pariurile pentru care se efectueaza cash-in nu sunt eligibile pentru cresterea profitului.
  9. Oferta de crestere a profitului va putea fi utilizata doar pentru biletele de joc plasate cu fonduri reale, cele plasate cu fonduri bonus nu vor fi luate in considerare.
  10. Miza maxima admisa pentru utilizarea ofertei de crestere a profitului cu 20% este de 100 RON. Plata maxima suplimentara admisa (20%) este de 1000 RON.

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}