2 X 50 RON Freebeturi GARANTATE în Europa League!

Promoții Pariuri

2-x-50-ron-freebeturi-garantate-in-europa-league

Astazi are loc turul optimilor de finala din Europa League. Implica-te si tu in aceasta actiune, iar NetBet te premiaza!

Plaseaza cel putin 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 2.0 pe cate un meci distinct din Europa League (08/03).

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON.

Ce trebuie sa faci?

  1. Acceseaza contul tau NetBet si inscrie-te folosind butonul de pe pagina destinata promotiei;
  2. Pariaza min. 50 RON pre-live sau live cu o singura selectie si cota min. 2.0 pe meciurile de joia aceasta din Europa League League.
  3. Indiferent de rezultat, NetBet te rasplateste cu 2 x 50 RON FREEBET.

NOTA: NetBet lua in considerare primele 5 pariuri eligibile, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 2.0 pe partidele din Europa League (08/03) sunt eligibile pentru freebeturi.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 5 pariuri simple pe Europa League. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 2 FREEBETURI in valoare de 50 RON fiecare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebeturile, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 08/03 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebeturile nu vor fi creditate.
  5. Freebeturile vor fi creditate in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}