2 X 50 RON FREEBET - Cincinnati

Promoții Pariuri

2-x-50-ron-freebet-cincinnati

O noua competitie pe hard are loc in cadrul US Open. Astazi, 14 August, incepe Turneul de la Cincinnati, cu prima runda de simplu feminin si masculin. Competitia va continua pana la 20 August. Implica-te si tu in aceasta actiune, iar NetBet te premiaza!

Plaseaza cel putin 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.5 pe cate un meci distinct de simplu feminin sau masculin din Turneul de la Cincinnati, 14/08 - 20/08.

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide pe bilete simple cu o singura selectie (cota min. 1.5) in valoare de cel putin 50 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe partidele de simplu de la Cincinnati (14/08 - 20/08) sunt eligibile pentru freebeturi.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 5 pariuri simple pe Turneul de la Cincinnati (simplu feminin sau masculin). Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 2 FREEBETURI in valoare de 50 RON fiecare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 20/08 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}