150 RON Pariu Sigur - Astra Giurgiu

Promoții Pariuri

150RON-Pariu-Sigur-Astra-Giurgiu

Astra Giurgiu va juca cu Genk pe 16 februarie, iar aceasta partida din saisprezecimile Europa League pot fi un motiv de bucurie pentru tine, deoarece NetBet iti va asigura pariurile, pentru ca tu sa poti sa te bucuri de fotbal.

Pentru a participa la aceasta promotie NetBet tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live (1X2 FT) cu o singura selectie de minim 50 RON pe victoria Astrei Giurgiu in confruntarea cu Genk (16/02, 20:00).

In situatia in care pariul tau este necastigator, NetBet iti va restitui intreaga miza plasata in limita a 150 RON, sub forma de bonus.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live (1X2 FT) pe bilet cu o singura selectie pe Astra Giurgiu, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da toti banii inapoi.

NOTA: NetBet va lua in considerare numai primul pariu pre-live pe bilet simplu pe victoria Astrei Giurgiu si va fi eligibil pentru CASHBACK.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pre-live in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu (1x2 FT) pe victoria Astrei Giurgiu in meciul cu Genk (16/02, 20:00) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}