150 RON CASHBACK ÎN LA LIGA

Promoții Pariuri

150RON-CASHBACK-IN-LA-LIGA

Pe 7 aprilie are loc inceputul Etapei 31 din La Liga, iar tu te poti bucura de fotbal urmarind meciurile din campionatul spaniol la NetBet TV, direct de pe mobil sau de pe desktop. Mai mult, NetBet vine cu o supriza pentru tine, oferindu-ti 150 RON asigurare pentru pariurile LIVE.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim 3 bilete simple LIVE (orice tip de pariu) cu o singura selectie de minim 50 RON si cu o cota minima de 1.5 pe meciuri distincte din Etapa 31, La Liga (07/04 - 10/04).

Daca se intampla sa ai pariuri necastigatoare, NetBet iti va rambursa intreaga miza plasata in limita cumulata a 150 RON, sub forma de bonus.

Cum poti profita si tu de oferta?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza live (orice tip de pariu) cu o singura selectie si cota minima 1.5 pe 3 partide din La Liga, iar daca pariurile sunt necastigatoare, primesti de la NetBet 150 RON CASHBACK.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru CASHBACK numai primul pariu eligibil live pe bilet simplu per meci.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 50 RON LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe meciurile din Etapa 31, La Liga (07/04 - 10/04) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Un jucator trebuie sa plaseze minimum trei pariuri eligibile pentru a se lua in considerare pentru promotie. Daca a plasat mai mult de trei pariuri, NetBet va acorda cashback pentru primele pariuri eligibile care insumeaza 150 RON.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 10/04, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}