100 RON - WTA Stuttgart & ATP Barcelona

Promoții Pariuri

100RON-WTA-Stuttgart--ATP-Barcelona

Implica-te in turneele de tenis WTA Stuttgart & ATP Barcelona iar NetBet te asteapta cu un super cadou.

Pentru e beneficia de aceasta oferta a NetBet tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.6 pe cate un meci distinct de la WTA Stuttgart si/sau ATP Barcelona (24/04 - 27/04).

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu un cadou pe masura, sub forma de 100 RON FREEBET pe care il poti utiliza in cele mai tari meciuri de la WTA Stuttgart sau ATP Barcelona, de la sferturi pana la finala.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE sau PRE-LIVE pe minim sapte partide pe bilete simple cu o singura selectie (cota min. 1.6) cel putin 50 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebetul va putea fi folosit pe WTA Stuttgart sau ATP Barcelona de la sferturi pana in finala.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.6 pe partidele de la WTA Stuttgart si/sau ATP Barcelona (24/04 - 27/04) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin sapte pariuri simple pe WTA Stuttgart si/sau ATP Barcelona. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 100 RON FREEBET pe care il pot folosi pe WTA Stuttgart sau ATP Barcelona (sferturi pana la finala).
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt considerate eligibile de NetBet.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 27/04 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Programele de la WTA Stuttgart si/sau ATP Barcelona pot suferi schimbari, insa pariurile vor fi luate in considerare daca sunt plasate pe etapele turneului pana in optimi inclusiv, indiferent daca depasesc data limita de 27/04.
  6. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea optimilor.
  7. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente de la WTA Stuttgart sau ATP Barcelona (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}