100 RON GARANTAT - Danemarca vs. România

Promoții Pariuri

100-ron-garantat-danemarca-vs-romania

Calificarile pentru Cupa Mondiala continua si in acest weekend. Implica-te si tu in aceasta actiune, iar NetBet te premiaza!

Plaseaza PRE-LIVE un bilet simplu cu o singura selectie in valoare de cel putin 100 RON pe victoria Romaniei in partida cu Danemarca (19:00, 08/10).

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie in valoare de cel putin 100 RON pe Romania in meciul cu Danemarca.

NOTA: NetBet va lua in considerare primul pariu eligibil, iar freebetul va putea fi folosit pe orice evenimente sportive.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 100 RON PRE-LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie pe victoria Romaniei in meciul de duminica cu Danemarca (19:00) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Indiferent de rezultatul pariului, jucatorii primesc 100 RON FREEBET.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 08/10 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Freebeturile vor fi creditate in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}