ˆ

100 RON FREEBET garantat la Cupa Africii

100RON-Freebet-Cupa-Africii

Odata cu startul Cupei Africii pe Natiuni, si la plasarea pariurilor LIVE in primele trei saptamani ale campionatului african, NetBet iti va oferi un cadou garantat! De asemenea, toate partidele din Cupa vor fi disponibile la NetBet, astfel ca tu poti juca oriunde te-ai afla si in orice momentul al meciului.

Ce trebuie sa faci?

Pariaza LIVE cel putin 50 RON pe bilet simplu cu o singura selectie si la o cota minima de 1.5 pe minim 4 meciuri diferite saptamanal din Cupa Africii, in fiecare din perioadele ce urmeaza: 14 - 17 ianuarie, 18 - 21 ianuarie si 22 - 25 ianuarie.

Oricare ar fi rezultatele pariurilor plasate, NetBet iti va oferi un cadou garantat, in valoare de 100 RON Freebet, pe care vei puea sa il folosesti numai o singura data pe oricare din cele mai tari meciuri ale Cupei Africii, de la sferturi pana la final.

Cum poti profita de promotie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE pe minim patru partide distincte saptamanal din Cupa Africii pe Natiuni pe bilet simplu cu o singura selectie.

NOTA: Pariurile din aceasta campanie pot fi plasate pe meciurile ce se vor juca in primele 3 saptamani din Cupa Africii pe Natiuni. De asemenea, Freebetul poate fi utilizat pe Cupa Africii in perioada 28/01 - 05/02.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe Cupa Africii pe Natiuni (14/01 - 25/01/17) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin patru pariuri pe meciuri distincte saptamanal pe Cupa Africii: 14 - 17 ianuarie, 18 - 21 ianuarie si 22 - 25 ianuarie.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 100 RON FREEBET.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 25/01/16, ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente de la Cupa Africii pe Natiuni (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

Te invităm să ne spui părerea ta folosind secțiunea de comentarii de mai jos.