100 RON Freebet Garantat- Brisbane International

Promoții Pariuri

100RON-Freebet-Brisbane-International

Cei mai renumiti jucatori de tenis, printre care Irina Begu, Kerber, Ciubulkova, dar si Nadal, Wawrinka, Raonic se vor intalni in Australia, la primul turneu de tenis al anului 2017, Brisbane International.

Avantajul tau este ca si tu poti participa la actiune, iar la finalul turneului, NetBet iti ofera un cadou garantat, sub forma a 100 RON Freebet.

Ce trebuie sa faci?

Pariaza LIVE (orice tip de pariu) sau/si PRE-LIVE (1/2) minim 50 RON pe bilet simplu cu o singura selectie si o cota minima de 1.5 pe cel putin un meci zilnic in perioada turneului (01/01 - 08/01/17).

Indiferent de rezultatele obtinute la pariurile plasate de tine, vei primi din partea NetBet un cadou special, sub forma a 100 RON Freebet.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei
  3. Pariaza zilnic pre-live (1X2) sau/si LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie pe partidele de la Brisbane.

NOTA: Pariurile pot fi facute numai pe meciurile de tenis feminin, masculin sau dublu, iar freebet-ul in valoare de 100 RON il vei putea folosi pe Australian Open.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON pre-live (1X2)  si/sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe Turneul de la Brisbane, (01/01 - 08/01/17) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin un pariu eligibil zilnic pe toata durata turneului Brisbane International.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 100 RON FREEBET.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 08/01/17, ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente de la Australian Open (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.
  7. Daca pariul plasat este castigat, jucatorul va primi profitul (castig total - valoarea freebetului) in bani reali.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}