100 RON FREEBET CADOU ZILNIC LA CUPA MONDIALĂ

Promoții Pariuri

Faza Grupelor a început și NetBet ți-a pregătit o super promoție dacă alegi să te implici în acțiune!

Pariază LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) pe cel puțin 3 meciuri disputate zilnic în Faza Grupelor (15/06 - 28/06) pe bilete simple cu o singură selecție și cote minime de 1.6 în valoare de min. 100 RON fiecare.

Indiferent de rezultatul pariurilor, NetBet îți oferă un cadou special în fiecare zi în care ai îndeplinit condițiile, sub forma de 100 RON FREEBET.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

  1. Accesează contul tău NetBet.
  2. Plasează pariuri simple cu o singură selecție și cote minime de 1.6 pe cel puțin 3 meciuri zilnice de la Cupa Mondială de minim 100 RON fiecare.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la noi 100 RON FREEBET în fiecare zi în care ai îndeplinit condițiile.

Notă: Freebetul câștigat va putea fi folosit pe orice eveniment din selecția NetBet în termen de 3 zile de la primire.

Termene si Conditii:

  • Doar pariurile de minim 100 RON de tip PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de selecție) pe bilete simple și cu o cotă minimă de 1.6 pe cel puțin 3 meciuri pe zi de la Cupa Mondială, Faza Grupelor (15/06 - 28/06) sunt eligibile pentru freebet.
  • Primul pariu live/pre-live per meci pe bilet simplu va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.
  • Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 100 RON FREEBET în fiecare zi în care respectă condițiile.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 28/06/18, ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor după validarea pariurilor eligibile.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 3 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

 

{{notification_msg}}