10 RON fiecare GOL - Cupa României

Promoții Pariuri

10RON-fiecare-GOL-Cupa-Romaniei

Startul sferturilor de finala din Cupa Romaniei incep miecuri, si vor avea loc in perioada 28-30 martie. Dupa eliminarea favoritei, NetBet te asteapta cu noi surprize, garantandu-ti castigurile la pariuri cu o super oferta.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi cel putin 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe meciurile din sferturile Cupei Romaniei (28/03 - 30/03).

In cazul in care pariurile plasate de tine nu sunt castigatoare, NetBet iti va oferi 10 RON FREEBET pentru fiecare gol marcat in meciurile alese de tine.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie pe Cupa Romaniei, iar NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris.

NOTA: Numai primul primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare pentru freebet. De asemenea, freebetul maxim acordat de NetBet este de 100 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe sferturile Cupei Romaniei (28/03 - 30/03) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Daca parul e pierzator, jucatorii primesc din partea NetBet un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 20/03, ora 23:45 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Suma maxima de freebet acordata unui jucator este de 100 RON.
  7. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  8. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}