10 RON fiecare GOL - Cupa Confederațiilor

Promoții Pariuri

10RON-fiecare-GOL-Cupa-Confederatiilor

Chiar daca mai este un an pana la Cupa Mondiala din Rusia, in acest weekend avem parte de o incalzire pe cinste, in Cupa Confederatiilor. Iar cu ocazia acestui eveniment, NetBet ti-a pregatit si o oferta spectaculoasa.

Pariaza cel putin 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe cate un meci distinct din Cupa Confederatiilor (17/06 - 19/06).

In situatia in care biletele plasate de tine nu sunt castigatoare, NetBet iti ofera 10 RON FREEBET pentru fiecare gol marcat in meciurile selectate de tine.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie pe Cupa Confederatiilor, iar NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris

NOTA: Numai primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare de NetBet pentru acordarea freebetului. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile necastigatoare de minim 50 RON pre-live (1X2)  sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Cupa Confederatiilor (17/06 - 19/06) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Jucatorii primesc un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE in partida pe care s-au plasat pariurile daca biletele sunt necastigatoare.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 19/06, ora 23:59 (GMT). in caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}