West Ham - Burnley - Premier League

Analiza meciuri

West Ham – Burnley

Va fi un meci echilibrat intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului, in cadrul etapei cu numar 16 din Premier League. West Ham este pe pozitia a 17-a si are cu 4 puncte mai putin decat ocupanta locului 13, Burnley. Echipa vizitatoare a castigat in etapa precedenta si a pus capat unei serii negative de 4 infrangeri, iar gazdele nu au mai triumfat de 6 runde. In ultimele 3 confruntari directe s-au impus cei de la West Ham.

West Ham

Va face tot posibilul sa obtina o noua victorie, mai ales ca weeked-ul trecut a remizat 2-2 cu Liverpool, pe Anfield. In Cupa Ligii a fost eliminata dupa ce a pierdut cu 4-1 in fata lui Manchester United, pe Stadionul Old Trafford. A remizat in campionat 1-1, cu aceeasi echipa. In ultimele 6 etape a inregistrat 3 infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate. Cu o victorie ar putea urca undeva la mijlocul clasamentului, asadar cu siguranta o vom vedea jucand ofensiv in partida cu Burnley. O veste buna e ca va reveni pe teren atacantul Carroll, dar pe de alta parte vor absenta: Byram, Tore, Kouyate, Sakho, Collins si Oxford.

Burnley

Putem spune ca este multumita de pozitia din clasament in care se afla, fiind la 5 puncte distanta de zona retrogradabila. Ceea ce il ingrijoreaza pe antrenorul Dyche, este ca echipa evolueaza destul de slab in deplasare, fiindca majoritatea punctelor le-a obtinut pe teren propriu. Weekend-ul trecut a invins-o acasa cu 3-2 pe Bournemouth. Din aceste motive ne asteptam sa vedem o tactica defensiva din partea lui Dyche, deaorece Burnley se va multumi si cu un punct. Nu-i vom vedea in echipa de start pe Gray, Bamford si Barnes. Singurul varf va fi Vokes, iar Gudmundsson nu va juca pentru ca este accidentat.

{{notification_msg}}