Ultima etapă din Turcia: Trabzonspor – Bursaspor

Analiza meciuri

Trabzonspor – Bursaspor

Ocupanta locului 6, Trabzonspor, se va intalni cu echipa de pe pozitia a 15 a Bursaspor in ultima etapa din prima liga turca. Oaspetii cu doua puncte mai mult decat Rizespor aflata pe locul 16 si este clar ca una din ele va retrograda. Totul depinde de Bursaspor, deoarece Rizespor are nevoie de victorie si de o remiza in acest meci. Marea problema pentru Bursaspor e ca a pierdut ultimele 6 dueluri si acum trebuie sa castige pentru a fi sigura ca va ramane in prima divizie. Confruntarea precedenta dintre aceste doua echipe s-a incheiat cu victoria cu 2-1 a celor de la Trabzonspor in deplasare.

Trabzonspor

Am mentionat deja ca ocupa locul 6 in clasament si a ratat obiectivul de a se califica in cupele europene. In ultimele 5 dispute a bifat 4 remize si un esec. In acest fel ocupanta locului 4, Galatasaray s-a distantat la 10 puncte. Trebuie sa precizam ca jucatorii antrenorului Yanal au intampinat adversari dificili recent, precum Basaksehir si Fenerbahce. In partida anterioara s-au accidentat Yokuslu si Kivrak, iar Bero si Sahan au primit cartonase galbene care au dus la suspendarea lor si vor lipsi in meciul de sambata. De asemenea Ekici si Ibanez sunt pe lista accidentatilor.

Bursaspor

Are nevoie neaparat de victorie pentru a fi sigura ca nu retrogradeaza si ne asteptam sa o vedem jucand agresiv din primul minut. Trebuie sa-si imbunatateasca jocul, avand in vedere ca in ultimele 6 dueluri a evoluat dezastruos. A schimbat 3 antrenori in ultimele doua luni si jucatorii au avut diferite probleme. Din cauza accidentarilor vor absenta Tasdemir, Ozcal, Valle, Jovi, Yilmaz, Ersoy si Kurtulus.

{{notification_msg}}