UEFA Nations League: Rusia - Turcia

Analiza meciuri

Rusia - Turcia

Aceasta intalnire poate decide castigatoarea liga B din UEFA Nations League, din care fac parte selectionata Rusiei, a Turciei si a Suediei. Rusii ocupa prima pozitie in urma primelor doua intalniri, cumuland patru puncte, pe cand turcii se afla pe a doua pozitie la o diferenta de un punct. Reamintim faptul ca Rusia a batut luna trecuta in deplasarea din Turcia cu scorul de 2-1.

Rusia

Faptul ca ocupa prima pozitie in grupa, ii face sa se poata multumi si cu un rezultat de egalitate in acest meci. In ultima partida a acestei faze urmand sa intalneasca Suedia. In urma cu trei zile au ratat o buna oportunitate de a nu mai avea emotii, insa au terminat partida de pe teren propriu cu Suedia la scorul de 0-0. Cu toate acestea, faptul ca nu au fost invinsi pastreaza in continuare o buna atmosfera in echipa. Singurii jucatori indisponibili ai lotului sunt mjlocasii Dzagoev si Erokhin.

Turcia

Selectionata Turciei a jucat in urma cu trei zile un amical impotriza Bosniei Hertegovinei, in care au remizat 0-0. Cat despre cele doua intalniri avute in UEFA Nations League, in prima au pierdut pe teren propriu cu Rusia 2-1. Iar in cea de a doua partida, jucatorii lui Mircea Lucescu au reusit sa obtina o victorie importanta in deplasarea din Suedia, la scorul de 3-2. Victorie ce inca le ofera sansa primei pozitii in grupa. Lucescu nu ii are la dispozitie pe mijlocasii Akbaba si Topal si fundasul central Toprak.

 

{{notification_msg}}