Uefa Champions League: Bayer Leverkusen – CSKA Moscova

Analiza meciuri

Bayer Leverkusen – CSKA Moscova

Probabil ca aceasta este cea mai echilibrata grupa din Champions League, avand in vedere ca mai fac parte Tottenham si Monaco. Fiecare punct va fi foarte valoros, insa acum Bayer Leverkusen este favorita pentru ca joaca pe teren propriu si va incerca sa obtina o victorie. De asemenea CSKA Moscova este intr-o forma buna, nefiind invinsa in primele 6 etape din campionat. Echipa din Leverkusen a inceput noul sezon cu o victorie si o remiza in Bundesliga, dar sa nu uitam ca s-a impus si intr-un duel din Cupa Germaniei. Va fi prima intalnire dintre aceste doua cluburi, in competitiile europene.

Bayer Leverkusen

S-a complicat situatia pentru Bayer in acest nou sezon, fiindca a pierdut in deplasarea de la Borussia M’gladbach, dar totusi mai sunt foarte multe meciuri de jucat. A fost aproape sa obtina un rezultat de egalitate, dar din pacate a primit gol in finalul partidei si a pierdut cu 2-1. Etapa trecuta a fost condusa in repriza secunda cu 1-0 de HSV, insa a reusit sa egaleze si sa castige cu 3-1, prin doua goluri inscrise in ultimele minute. Omul meciului a fost atacantul Pohjanpalo, care a intrat doar 15 minute pe teren. Este interesant ca a fost rezerva si a marcat, fiind un jucator transferat in aceasta vara. Antrenorul Schmidt nu s-a butut baza pe serviciile lui Volland, fiindca s-a accidentat. De asemenea va lipsi si mijlocasul Bellarabi, dar o veste buna e ca, a revenit Chicharito.

CSKA Moscova

Campioana Rusiei a pierdut in primul meci din acest sezon, din Supercupa, in fata rivalilor de la Zenit. In campionat se descurca bine si nu a fost invinsa in primele 6 etape. A remizat cu Zenit si cu Anzhi, in rest a obtinut doar victorii. Sta bine in defensiva, unde ii are pe V.Berezutskim si Ignashevich. Problema este in atac, deoarece nu a reusit sa marcheze mai mult de 1 gol in 7 partide jucate. In etapa trecuta a spart gheata si a invins-o pe Terek Grozny cu 3-0, L.Traore reusind sa bifeze o dubla. Celalalt gol a fost inscris de mijlocasul Eremenko. Este posibil ca antrenorul Slutski sa inceapa meciul cu Milanov sau Golovin, in teren. In perioada de transferuri l-a vandut pe Musa, iar Stranberg, Ionov si L.Traore au revenit la echipa, deoarece le-a expirat imprumutul.

{{notification_msg}}