Uefa Champions League: Atletico Madrid – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Atletico Madrid – Bayern Munchen

Este un alt duel spectaculos din grupele Champions League, in care se intalneste o finalista cu o semifinalista din sezonul trecut. Atletico a oprit-o pe Bayern in semifinala editiei trecute, dupa ce in partida din Madrid a castigat cu 1-0, iar in Munchen a fost infranta cu 2-1. In noul sezon nici una din ele nu a avut parte de vreun esec, Bayern a inregistrat 8 victorii la rand si este lider in Bundesliga, in timp ce Atletico este pe locul 3 in La Liga, la o distanta mica de liderul Real Madrid. In primul meci din grupele Champions League, ambele au triumfat fara sa primeasca gol, Atletico a invins-o pe PSV Eindhoven, iar Bayern pe FK Rostov.

Atletico Madrid

Este neinfranta in acest sezon si totodata pregatita sa se lupte atat in Champions League, cat si in La Liga. Putea fi liderul din campionat, dar a remizat de doua ori la inceput si recent a invins-o pe Leganes si Alaves. Acum se afla pe locul 3, la doua puncte distanta de prima pozitie, insa trebuie sa tinem cont ca a terminat la egalitate 1-1 cu Barcelona, pe Camp Nou. Aceasta remiza a intrerupt seria de 3 victorii consecutive pe care o avea Atletico. A urmat partida cu Deportivo din etapa trecuta, in care madrilenii au castigat cu greu, dupa un gol marcat de Griezmann, la jumatatea reprizei secunde. Gameiro si Gabi au stat pe banca de rezerve, iar Saul Niguez si Savic nu au intrat pe teren si in prima repriza s-au accidentat Augusto si Gimenez. Antrenorul Simeone va putea conta in aceasta partida pe Gameiro, Savic si Gabi.

Bayern Munchen

Este in mare forma, deoarece a obtinut doar victorii pana acum in noul sezon si a incasat un singur gol. Nici o echipa din competitiile europene nu se poate lauda cu aceste rezultate, de 8 triumfuri in 3 competitii. Ne asteptam sa domine in Bundesliga, dar este o echipa greu de invins, chiar si in Champions League. Cu siguranta isi doreste sa-si ia revansa fata de editia trecuta cand a fost eliminata de Atletico in semifinale, insa miza este acum mult mai mica, pentru ca e o partida din faza grupelor. Bayern a castigat greu in etapa trecuta cu HSV, printr-un gol inscris pe final de meci. Se pare ca antrenorul Ancelotti ruleaza mai multi jucatori in primul 11, insa o mare parte din ei sunt titulari in toate competitiile. Probabil ii vom vedea pe Boateng si Ribery in echipa de start.

{{notification_msg}}