Turcia Superliga:Galatasaray - Kayserispor

Analiza meciuri

Galatasaray – Kayserispor

Acest meci este ultimul din prima etapa a Superligii Turciei si ne aduce in fata pe Galatasaray,ocupanta locului patru in campionatul trecut si Kayserispor, echipa ce s-a salvat de la retrogradare anul trecut, terminand cu doua puncte peste ultima echipa retrogradata. Sezonul trecut Kayserispor a castigat la Galatasaray cu 2-1, in timp ce pe teren propriu scorul a fost 1-1.

Galatasaray

Galata spera sa razbune infrangerea din sezonul trecut si sa se revanseze in fata fanilor dupa recenta eliminare din Europa League in fata suedezilor de la Ostersunds dupa ce au pierdut cu 2-0 in deplasare si au facut 1-1 acasa, rezultate ce ne arata ca echipa pregatita de antrenorul Tudor nu este prea in forma in acest inceput de sezon. Datorita acestor rezultate ei au facut doua achizitii recente, pe mijlocasii Fernand si Ndiaye, in timp ce Mariano, Maicon, Belhanda si Gomis au fost adusi mai devreme. La pierderi vara aceaasta au plecat fundasii Sarioglu, Kaya si Chedjou, mijlocasii Sneijder si Josue si atacantii Bruma si Podolski.

Kayserispor

Kayserispor a terminat campionatul trecut deasupra zonei retrogradarii, la doua puncte peste echipa clasata pe locul 16, Rizespor. Aceasta clasare nu a fost suficienta pentru ca clubul sa il pastreze in continuare antrenor pe Bakkal, el fiind inlocuit vara aceasta cu Sumudica, antrenor ce a obtinut rezultate bune cu Astra in trecut. Sumudica a adus cu el trei jucatori din Romania, portarul Jung, fundasul dreapta Sapunaru si mijlocasul Boldrin, dar si pe fundasii Lopes, Turan, mijlocasii Cinaz, Badji, Espinoza, Meleg si Bia si pe experimentatul atacant Gyan. Vara aceasta echipa a pierdut 11 jucatori, dintre acestia cei mai importanti sunt Mabiala, Lawal, Sow, Rotman, Traore si atacantul Welliton.

{{notification_msg}}