Turcia Superliga:Besiktas - Konyaspor

Analiza meciuri

Besiktas – Konyaspor

Ultimul meci al etapei a cincea a primei ligi din Turcia ne aduce o reeditare a Supercupei, meci in care Konyaspor a castigat cu 2-1. Besiktas are un inceput de campionat mai bun si este pe locul doi cu sapte puncte mai multe decat Konyaspor care momentan este pe 14. Anul trecut in meciurile directe Besiktas a castigat acasa cu 5-1 in vreme ce la Konya scorul a fost egal 2-2.

Besiktas

Besiktas este campiona Turciei si toata lumea se asteapta la o victorie din partea lor in acest meci, mai ales ca atmosfera la echipa este una foarte buna dupa ce saptamana trecuta au castigat in Liga Campionilor cu 3-1 in fata celor de la Porto. Sezonul acesta antrenorul Gunes are ambitii mari in toate competitiile, in campionat ei inregistrand pana acum trei victorii si un egal in patru meciuri jucate, chiar daca nu au jucat inca cu adversari puternici pana acum. Acum pentru a ramane acolo sus in clasament ei trebuie sa invinga pe Konyaspor si totodata sa razbune infrangerea din Supercupa. Stopperul Tosic si mijlocasul Ozyakup sunt suspendati, iar fundasii Gonul si Nukan si mijlocasul Tore sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

Konyaspor

Konyaspor a fost invinsa in primul lor meci din Europa League de catre Marseille cu 1-0 si acum trebuie sa incerce sa castige puncte cu Guimaraes si Salzburg, in vreme ce in campionat nu a inceput chiar bine noul sezon, castigand trei puncte in primele patru etape dupa ce a invins pe Geclebirligi si a pierdut cu Trabzonspor si cu Basaksehir in deplasare si cu Alanyaspor acasa. In urma acestor rezultate slabe antrenorul Akcay probabil v-a face unele modificari pentru meciul cu Besiktas, singurii absenti fiind mijlocasul Camdali si atacantul Traore.

{{notification_msg}}