Supercupa Spaniei:Real Madrid - FC Barcelona

Analiza meciuri

Real Madrid – FC Barcelona

Acest meci v-a decide castigatoarea Supercupei Spaniei, Real Madrid fiind favorita si avand un avans de doua goluri dupa meciul tur jucat saptamana trecuta la Barcelona. Meciul tur a avut o prima repriza slaba dar in cea de a doua a fost una spectaculoasa, Real impunandu-se cu 3-1 la finalul jocului. Barcelona are puterea de a rasturna acest rezultat, mai ales ca ei nu au pierdut pe Santiago Bernabeu din 2014.

Real Madrid

Real a ajuns la maximul sau de forma si joaca atat de bine incat par invincibili, chiar daca nu au parut asa in meciurile amicale. In schimb in cele oficiale au invins pe Manchester United in Supercupa Europei si pe Barcelona la ea acasa in Supercupa Spaniei. Ronaldo a inceput meciul pe banca de rezerve, iar Modric a fost suspendat, dar si asa Realul a reusit sa se impuna cu 3-1. Pentru meciul de pe Santiago Bernabeu v-a reveni in echipa Modric dar Ronaldo v-a lipsi deoarece a luat cartonas rosu in meciul tur.

FC Barcelona

Lucrurile nu au mers tocmai bine pentru Barcelona anul trecut, ei pierzand campionatul si fiind eliminati in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, trofeu ce a fost castigat chiar de rivalii de la Real. Ei sperau ca in meciul tur sa arate ca sunt mai buni ca marea rivala de la Real, dar au fost invinsi chiar la ei acasa. Absenta lui Neymar s-a vazut in acest meci, Deulofeu nefiind de aceeasi valoare. Nici la mijlocul terenului lucrurile nu stau bine, Iniesta nu este in forma, iar apararea joaca slab, dar noul antrenor Valverde spera ca poate schimba ceva in acest meci. Probabil acesta ii v-a folosi pe Semedo fundas dreapta, D. Suarez in locul lui Deulofeu si pe Sergi Roberto in locul lui Iniesta.

{{notification_msg}}