Supercupa Italiei: Juventus - AC Milan

Analiza meciuri

Juventus – AC Milan

Acest duel se va disputa in Doha, capitala Qatarului, ca si acum doi ani. Campioana Juventus o va intalni pe castigatoarea Cupei, AC Milan. Juventus este lider in Serie A, iar Milan se afla pe locul 5 si are cu noua puncte mai putin. Trebuie sa precizam ca milanezii au invins-o cu 1-0 pe “ Batrana Doamna” in acest sezon, intr-un meci din campionat, pe San Siro si i-au intrerupt seria de 9 victorii consecutive.

Juventus

Campioana Italiei isi doreste sa-si ia revansa acum, mai ales ca vine cu un moral bun, deoarece etapa trecuta a castigat derby-ul cu AS Roma. Prin aceasta victorie s-a distantat la 7 puncte fata de romani, care ocupa locul secund. In ultimii 5 ani, Milan a obtinut 4 Supercupe si cu siguranta va incerca sa aduca un nou trofeu in vitrina clubului, dupa partida de vineri. Jucatorii antrenorului Allegri au inregistrat 4 triumfuri in precedentele 4 dueluri, 3 in Serie A si unul Champions League, competitie in care s-a calificat in saisprezecimi. In primavara europeana o va intalni pe FC Porto. Acum se concentreaza asupra acestei confruntari cu Milan, in care nu se va putea baza pe fundasii Bonucci si Alves. Nu se stie daca ii vom vedea in teren pe Pjanic si Lichtsteiner.

AC Milan

Pentru a spera la acest trofeu, trebuie sa-si rezolve problemele pe care le-a avut in precedentele partide. A obtinut doar un punct in ultimele doua etapa, din duelul cu Atalanta, fiindca inainte a fost invinsa de catre AS Roma, in deplasare cu 1-0. Din acest motiv a ajuns pe locul 5 in clasament, dar inca se lupta pentru o pozitie ce duce in Champions League, deoarece se afla la 2 puncte distanta de ocupanta locului secund. Flancul ofensiv il ingrijoreaza cel mai mult pe antrenorul Montella, dar credem ca vor fi schimbari si la mijloc. Montolivo si Calabria vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}