Supercupa Europei:Real Madrid - Sevilla

Analiza meciuri

Real Madrid - Sevilla

Pentru al treilea an consecutiv Supercupa Europei se va disputa intre doua echipe spaniole, semn ca fotbalul spaniol domina in Europa. Real Madrid a jucat aceasta cupa si acum 2 ani iar anul trecut a fost randul Barcelonei, singura echipa constanta a fost Sevilla care a castigat de 3 ori Europa League. In finala de acum 2 ani Real s-a impus cu 2-0. Meciul se va desfasura pe teren neutru la Trondheim in Norvegia.

Real Madrid

Madrilenii incep un nou sezon si un trofeu le-ar prinde bine cu toate ca trofeul mult dorit e campionatul, pe care nu l-au mai castigat din 2012. Au doua finale castigate pana acum dar acum va fi mai dificil deoarece nu se vor putea baza pe cativa jucatori importanti. Ronaldo inca nu e recuperat complet dupa acidentarea din finala Campionatului European. Bale, Pepe si Navas sunt si ei accidentati si nu vor putea juca. In ultimul amical disputat au castigat impotriva celor de la Bayern cu 1-0.

Sevilla

Sevilla si-a facut o traditie sa inceapa sezonul cu finala acestei competitii dar au pierdut precedentele doua finale disputate si spera sa sparga gheata in acest meci. Sezonul trecut au facut istorie cu cea de-a treia finala de Europa League castigata. Cea mai mare schimbare din aceasta vara a fost plecarea lui Unai Emery de pe banca tehnica iar in locul sau a fost adus Jorge Sampaoli care pana de curand a antrenat nationala statului Chile. Au plecat si multi jucatori importanti in aceasta vara, Gamairo , Beneg, Coke, Reyes si Llorene. Au adus si o serie de jucatori acum ramane de vazut daca vor comfirma. Krohn si Tremoulinas sunt accidentati si nu vor juca in aceasta finala.

{{notification_msg}}