Supercupa Europei:Real Madrid - Manchester United

Analiza meciuri

Real Madrid – Manchester United

Marti seara la Skopje ne asteapta Supercupa Europei, un meci interesant intre castigatoarea Ligii Campionilor, Real Madrid si castigatoarea Ligii Europa si echipa cu cele mai multe titluri in Anglia, Manchester United. Echipele s-au intalnit si acum doua saptamani in Santa Clara, California, scorul fiind egal 1-1, iar la penaltiuri United a iesit invingatoare.

Real Madrid

In meciul din Santa Clara, antrenorul Zidane i-a odihnit pe Ramos si Ronaldo, iar Casemiro a fost rezerva si a intrat abia in repriza secunda marcand si golul de 1-1. Realul este singura echipa care si-a aparat anul acesta trofeul Ligii Campionilor si a castigat si titlul in Spania dupa o pauza de cinci ani. Principalul lor obiectiv anul acesta a fost sa-si pastreze titularii si au reusit in mare parte, singurii jucatori plecati fiind fundasii Danilo, Pepe si Coentrao, mijlocasii Rodriguez si atacantul Morata, iar la capitolul sosiri ii avem pe Fernandez de la Atletico si mijlocasul Ceballos de la Betis, in timp ce stopperul Vellejo, mijlocasul Llorente si atacantul Mayoral au revenit dupa ce au fost imprumutati la alte echipe. Se mai asteapta unele transferuri in linia de atac a echipei, iar pentru acest meci antrenorul Zinedine Zidane are tot lotul la dispozitie.

Manchester United

Manchester a terminat pe locul sase in clasament anul trecut, dar a reusit sa castige Liga Europa si astfel sa se califice in grupele Ligii Campionilor anul acesta. Inca din luna martie antrenorul Mourinho a anuntat ca se va axa mai mult pe Liga Europa, acolo fiind mai mari sansele sa ajunga in grupele Ligii Campionilor decat in campionat. Pe langa asta United a castigat si Cupa Ligii Angliei si anul acesta are ca obiectiv castigarea campionatului. Pentru a-si indeplini obiectivul Manchester i-a transferat pe Lindelof de la Benfica, Matic de la Chelsea si Lukaku de la Everton, dar s-au despartit de Rooney si Ibrahimovic. Pentru acest meci Rojo si Shaw sunt accidentati, iar Bailly si Jones sunt suspendati.

{{notification_msg}}