Super meci amical: Germania - Anglia

Analiza meciuri

Germania – Anglia

Acesta este un alt meci amical intre doua echipe nationale rivale, pe care le vom vedea la Campionatul European din Franta. Germania a terminat prima in grupa preliminariilor si nu a intampinat mari dificultati in drumul spre calificare. De asemenea Anglia a fost prima in grupa sa tot timpul, inregistrand 10 victorii si punctaj maxim. Dupa ce au obtinut calificarea, Germania a jucat doar un meci amical in care a fost invinsa de Franta, iar Anglia a fost infranta de catre Spania si a castigat cu scorul de 2-0 cu Franta, ambele fiind confruntari amicale. Ultima intalnire dintre aceste doua nationale a fost la sfarsitul anului 2013, la Londra, unde Germania a castigat cu 1-0. Acest meci se va disputa in Berlin.

Germania

Pornind din postura echipei ce detine trofeul mondial din 2014, cu siguranta isi doreste sa castige si Campionatul European din Franta. Nu va fi usor, dar totusi Germania are o echipa foarte puternica, cu multi jucatori capabili sa obtina cele mai bune performante. Acest meci va fi doar inceputul pregatirii, Germania alegandu-si doi adversari puternici in primele confruntari amicale, pentru a vedea unde mai are de facut modificari pentru a se intari si mai mult. Dupa jocul cu Anglia, Germania o va intalni pe Italia, dar trebuie sa precizam ca antrenorul Low nu are la dispozitie toti jucatorii, pentru ca unii din ei sunt accidentati. Vor lipsi multi jucatori importanti precum: Gundogan, J.Boateng, Badstuber, Durm, M.Kruse, Howedes si Schweinsteiger. Oricum Low poate trimite in teren o echipa competenta, ce-l va avea in atac pe Gomez, iar in spatele acestuia 3 mijlocasi foarte ofensivi.

Anglia

Anglia a defilat in grupa preliminariilor, pe care a dominat-o clar, chiar daca a avut-o adversara pe Elvetia, o echipa destul de puternica. Totusi aceasta nu i-a pus probleme, asa ca Anglia a obtinut victorii in toate meciurile. O serie grozava care a motivat-o si mai mult, facand sa-si doareasca maximum din toate meciurile, chiar si cele amicale. A disputat doua dueluri, dupa campania de calificare, unul in care a fost invinsa de Spania cu 2-0, iar celalalt in care a triumfat tot cu acelasi scor in fata Frantei. Acum, antrenorul Hodgson se confrunta cu o mare problema in ceea ce privesc jucatorii care vor absenta. Portarul Hart va fi inlocuit probabil de Butland si este interesant ca a fost convocat si portarul Heaton care evolueaza la Burnley, o echipa din liga a doua din Anglia. De asemenea nu-i vom vedea in teren nici pe: Sterling, Baines, Wilshere, Shaw, Gibbs, Rooney si Jones. 

{{notification_msg}}