Super Cupa Franţei: PSG - AS Monaco

Analiza meciuri

PSG - AS Monaco

Duelul de Super Cupa dintre Paris SG si AS Monaco se va disputa in acest an la Shenzen, China. PSG obtine sezonul trecut toate trofeele posibile in Franta, in timp ce AS Monaco incheie pe a doua pozitie in campionat, participand si in finala Cupei. PSG castiga toate intalnirele sezonului trecut cu AS Monaco.

PSG

Daca adaugam si victoriile din urma cu doua sezoane, PSG cumuleaza o serie de sase reusite consecutive in fata celor de la AS Monaco. Dupa victoriile categorice recente, a fost evident faptul ca vor reusi sa isi revendice  titlul de campioni pe care l-au pierdut cu un an inainte, cand AS Monaco a reusit sa le strice seria de patru trofee consecutive de campioni ai primei ligi. Participare lor in Champions League a fost incheiata in faza optimilor, fiind eliminati de Real Madrid, motiv pentru care pozitia antrenorului Emery a fost preluata de Tuchel. Dintre jucatori importanti parasesc echipa Pastore, Motte si Berchiche; un transfer notabil fiind cel a portarului Buffon. Ne asteptam ca Tuchel sa ii menajeze pe Kimpembe, Cavani, Mbappe si Neymar.

AS Monaco

Incheie sezonul trecut pe a doua pozitie la o diferenta de 13 puncte fata de PSG, pierzand atat ambele dueluri din campionat cat si Super Cupa si Cupa Ligii, in fata parizienilor. In grupele Champions League evolueaza modesc, reusind sa adune doar doua puncte in urma celor sase intalniri. Echipa ramane sub conducerea portughezului Jardim; in perioada transferurilor parasesc lotul echipei atacantii Lemar si Diakhaby, mijlocasii Joao Moutinho si Fabianho. Noii veniti fiind atacantul Grandsir, mijlocasii Pele, Aholou si Golovin si fundasii Pierr Gabriel si Barreca. In aceast meci de Super Cupa nu ne astapta sa ii vedem evoluand pe Falcao, Golovin sau Subasic, fiind in perioada recuperarii in urma Cupei Mondiale.

{{notification_msg}}