Suedia Allsvenskan: Malmo - Ostersunds

Analiza meciuri

Malmo - Ostersunds

Campionatul in Suedia a ajuns la etapa a 13-a iar cel mai interesant meci se va disputa intre campioana en-tire Malmo si Ostersunds. Ultimul meci disputat intre cele doua echipe a fost in luna martie intr-un meci contand pentru cupa Suediei, atunci Malmo s-a impus.

Malmo

Malmo a inceput acest sezon foarte slab de aceea si ocupa locul 10 la 9 puncte fata de liderul AIK. Luna trecuta l-au demis pe antrenorul Andersson si l-au adus pe germanul Rosler. Schimbarea a fost binevenita pentru ca imediat au obtinut doua victorii convingatoare, saptamana trecuta au invins Sirius cu 4-0 in campionat. Malmo a inceput si campania de calificare pentru Champions League unde au invins cu 3-0 pe campioana din Kosovo, Dritom. Acest derby il vor aborda probabil cu aceiasi echipa care a obtinut victoriile precedente.

Ostersunds

Ostersunds au avut sezon fantastic anul trecut  in care au reusit sa castige Cupa Suediei, au jucat in grupele Europa League si au reusit sa se califice in faza saisprezecimilor de finala de unde au fost eliminati de Arsenal. Au inceput mai slab acest campionat si sunt pe locul 5 dar in ultimele etape au inceput sa revina si au in acest moment 4 victorii consecutive. Echipa de pe locul 3 Norrkoping are un avans de 4 puncte fata de ei. La ultimele rezultate a contribuit mult si reintoarcerea iranianului Ghoddos care a fost plecat la Cupa Mondiala.

{{notification_msg}}