SUA MLS:Houston Dynamo - Sporting Kansas City

Analiza meciuri

Houston Dynamo – Sporting Kansas City

Acest meci se joaca intre doua echipe din Conferinta de Vest ce incearca sa ocupe un loc cat mai bun in playoff, Kansas este momentan pe locul doi, in vreme ce Houston este pe locul cinci. Houston trece printr-o perioada mai buna, ea inregistand trei meciuri fara infrangere, in vreme ce Kansas nu a castigat in ultimele doua etape.

Houston Dynamo

Houston se chinuie sa prinda un loc in playoff si deocamdata ii merge bine, ei avand o serie de trei meciuri fara infrangere dintre care doua egaluri si o victorie in ultima etapa contra celor de la Montreal. Aceasta victorie a pus capat unui sir de sase meciuri fara victorie, lucru ce le-a dat peste cap planurile de a ocupa un loc cat mai bun in campionat. Cu toate astea ei spera la o victorie si in acest meci, chiar daca antrenorul Cabrera nu se v-a putea baza pe Elis,  Quioto, Machado si Beasley, ei fiind convocati la echipele lor nationale.

Sporting Kansas City

Kansas City sunt pe locul doi in Conferinta de Vest si spera la castigarea campionatului dar sunt constienti ca acest lucru nu le v-a fi usor, avand in vedere ca echipele din Est sunt mult mai puternice. Ei au invins in finala Cupei pe cei de la New York Red Bulls, in vreme ce in ultimul meci de campionat au facut egal la Montreal 1-1, intr-un meci in care au avut multi jucatori absenti datorita convocarilor la echipele nationale, acest lucru simtindu-se din plin in jocul echipei. 

{{notification_msg}}