Spectacol în Champions League: Bayern Munchen – Juventus

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Juventus

Din pacate, aventura in Champions League se incheie pentru una dintre aceste doua mari echipe in faza optimilor. Tragerea la sorti a facut sa se intalneasca in prima faza eliminatoare echipe ce puteau juca si finala. Bayern Munchen a castigat grupa, iar Juventus este cea care poate fi invinovatita pentru ca a terminat pe locul 2 in faza grupelor. Amandoua sunt campioane in tarile din care provin si momentan sunt liderii din campionat, Juventus avand cu 3 puncte mai mult decat urmaritoarea sa, iar Bayern are 5 puncte peste ocupanta locului 2. In prima mansa Bayern a condus cu 2-0, dar rezultatul final a fost 2-2. Acum este favorita, deoarece se poate califica si cu o remiza in care sa nu primeasca doua goluri. Meciul trecut din campionat ambele au castigat acasa. Aceasta va fi a 10 a intalnire in Champions League dintre campionii Italiei si cei ai Germaniei si pana acum Bayern detine 4 victorii, Juventus 3, iar de doua ori rezultatul a fost egal.

Bayern Munchen

A trecut printr-o perioada mai delicata in Bundesliga, dar acum este mult mai bine pentru ca va avea meciuri mai usoare pana la sfarsitul campionatului. Dupa ce a pierdut acasa cu Mainz si a remizat cu Borussia Dortmund, si-a revenit si a castigat etapa trecuta pe propriul stadion cu 5-0, duelul cu Werder Bremen. A dominat jocul in totalitate, iar antrenorul Guardiola a menajat cativa jucatori pentru confruntarea cu Juventus. Le-a dat o sansa jucatorilor Benatia si Coman care s-au descurcat foarte bine, iar Alaba a jucat pe flancul stang si J.Bernat a terminat meciul pe banca. N-au facut parte din primul 11 D.Costa, Vidal si Lewandowski care a intrat doar pe finalul meciului. Robben nu a fost nici macar pe banca de rezerve. In duelul decisiv pentru calificare cu Juventus, ne asteptam sa-i vedem in echipa de start pe cei mai buni jucatori.

Juventus

Este prima in campionat dupa o serie frumoasa de victorii. Ultima data a pierdut pe la mijlocul lunii octombrie in meciul cu Sassuolo, echipa pe care a invins-o cu 1-0 etapa trecuta. Remiza din deplasare cu Bologna de acum 4 etape, a fost cea care i-a interupt seria de victorii si totusi in prezent are 10 meciuri la rand castigate. A fost invinsa cu 3-0 in Cupa Italiei de catre Inter, dar a reusit sa se califice mai departe dupa loviturile de la 11 metri. Juventus nu a facut un joc bun in prima mansa si acum este la un pas de eliminare din competitie, tinand cont ca Bayern Munchen este o echipa greu de invins, mai ales la ea acasa. Mijlocasul Pogba a lipsit etapa trecuta, la fel ca si experimentatul fundas Chielini care este accidentat si care nu se stie daca va fi pe teren in duelul de miercuri seara.

{{notification_msg}}