Spectacol în Bundesliga

Analiza meciuri

lever vs bayern

Bayer Leverkusen vs. Bayern Munich / Bundesliga - acest mare derby se va juca în Leverkusen, deoarece cele doua echipe au evoluat în Liga Campionilor și în momentul de față se află în primele 4 locuri din clasament. Diferența este una mare, pentru că Bayern Munchen are cu 21 de puncte mai mult și în același timp este prezentă în Liga Campionilor, față de cei din Leverkusen care au fost eliminate din competiție. Ceea ce au in comun este ca ambele echipe sunt prezente în sferturile de finală ale Cupei Germaniei. În cea de-a doua parte a sezonului, în primele doua meciuri, Bayer a obținut o victorie și un egal, pe când Bayern a câștigat ambele dispute. De asemenea, trebuie să precizăm că în tur, Bayern a câștigat cu 3:0 la Munchen, iar Bayer Leverkusen este neînvinsă în ultimele două dueluri de acasă.

Bayer Leverkusen

Bayer nu are un sezon grozav,dar se poate redresa in campionat, unde are cele mai multe probleme. Si-a imbunatatit jocul si a ajuns pe locul 4, tinand cont de asemenea ca se afla si in sferturile de finala ale Cupei si in primavara Europa League.Aflandu-se in cele 3 competitii, Bayer are o serie de 6 meciuri fara infrangere, unde in ultimele doua runde a obtinut un egal cu Hoffenheim si o victorie impotriva celor de la Hannover.

Cu cei din Hoffenheim au ratat foare multe ocazii si asa l-au remarcat pe portarul acestora prin interventiile sale, iar cu Hannover a castigat cu un scor de neprezentare 3 la 0. Atacul lor cu Chicharito si Kiesling a fost de neoprit in fata defensivei adverse care nu a avut nici o solutie. Nu ne asteptam la nici o schimbare acum , deoarece probabil va fi aceeasi echipa cu L.Bender,R. Kruse si Aranguiz care sunt inca accidentati, si Donati care nu mai este, fiind transferat in aceasta iarna.

Bayern Munich

Bayern este stapana pe primul loc avand un avantaj de 8 puncte fata de locul 2, iar in Liga Campionilor si in Cupa se descurca foarte bine. In schimb se confrunta cu alte probleme, si anume cu accidentarile , iar antrenorul Guardiola incearca sa improvizeze compartimentele echipei prin diferite rotatii . Cei de la Bayern au o serie de 6 victorii consecutive, ultimele doua fiind din prima parte a sezonului. Au sarbatorit victoria cu 2-1 in fata celor de la HSV, multumita celor doua goluri reusite de Lewandowski.

In ultimul meci acasa i-au dominat clar pe cei de la Hoffenheim, dar singurul marcator a fost atacantul polonez care a reusit sa inscrie cele doua goluri. Problemele sunt cu accidentarile din ultima linie,  noul nume de pe aceasta lista este J.Martinez, cu posibilii accidentati Boateng si Benatiu, iar in defensiva centrala  Tasci venit de la Spartak Moscova este si el indisponibil.Prin urmare tanarul Kimmich va primi sansa sa joace, postul sau fiind mijlocas defensiv, nefiind alta solutie. Cand vine vorba de atac Gotze si Ribery sunt absenti o vreme, ceea ce nu poate fi trecut cu vederea.

{{notification_msg}}