Spania Primera Division:RCD Espanyol - Celta Vigo

Analiza meciuri

Espanyol – Celta Vigo

Doua echipe ce sunt la mijlocul clasamentului vor juca ultimul meci din aceasta etapa, Espanyol nu a castigat niciun meci in trei etape jucate si are doar un egal si nicun gol marcat, in vreme ce Celta a inregistrat doua infrangeri si o victorie. Anul trecut in meciurile directe Celta a castigat in deplasare la Espanyol cu 2-0, in vreme ce la Vigo scorul a fost 2-2.

Espanyol

Espanyol nu are nici o voictorie pana acum in campionat si a inregistrat un egal cu Sevilla cu scorul de 1-1 in prima etapa, iar dupa au pierdut cu Leganes cu 1-0 si cu Barcelona cu 5-0. Antrenorul Flores probabil v-a face unele modificari in echipa pentru acest meci, pe Camp Nou Hermoso a jucat stopper si Diop si Darder la mijloc si nu au facut-o chiar bine. Pentru acest meci Jurado probabil v-a intra in locul lui Diop in vreme ce O. Duarte si J. Lopez nu vor juca deloc, acestia fiind accidentati.

Celta Vigo

Celta a avut adversari mai facili si putea cu usurinta sa scoata mai mult de trei puncte pana acum. Acestia i-au invins pe Alaves in ultima etapa cu 1-0, inainte pierzand cu Real Sociedad si cu Betis, cel mai in forma jucator al lor fiind Maxi Gomez, acesta marcand cinci goluri pana acum. Antrenorul Unzue nu a facut nici o modificare in atac pana acum, iar in aparare au revenit etapa trecuta Cabral si Fontas, in vreme ce nouvenitul Lobotka a jucat la mijloc. Radoja si Guidetti sunt accidentati si vor lipsi in acest meci, antrenorul Unzue probabil ca nu v-a face modificari in lot nici pentru acest meci. 

{{notification_msg}}