Spania Primera Division:Malaga - Espanyol

Analiza meciuri

Malaga – Espanyol

Aceasta etapa din La Liga se termina cu un meci intre doua echipe din subsolul clasamentului, Malaga este la retrogradare, in vreme ce Espanyol are noua puncte in plus. Malaga a jucat mai bine in ultimele doua meciuri, in vreme ce Espanyol a castigat in ultima etapa dar a fost invinsa in Cupa. In sezonul trecut Espanyol a reusit sa castige la Malaga cu 1-0.

Malaga

Malaga este la retrogradare chiar daca a reusit sa castige niste meciuri importante in campionat cum ar fi cel cu Real Sociedad, dar dupa acel meci au venit doua infrangeri, 2-0 cu Betis si 1-0 cu o contracandidata la retrogradare, Alaves. Antrenorul Michel schimba constant primul 11 dar problema echipei ramane aceeasi, lipsa eficientei in atac, iar Juankar este accidentat de mai multa vreme. La echipa au venit stopperul Miguel si mijlocasul Iturra, in vreme ce A. Gonzales este suspendat.

Espanyol

Espanyol a reusit sa invinga pe Atletico Madrid cu 1-0, si alaturi de punctul obtinut cu Sevilla au fost cele mai bune rezultate obtinute de ei in acest sezon. Celelalte victorii au fost obtinute cu echipe mai slab clasate, iar in Cupa au fost invinsi in prima mansa acasa de Levante cu 2-1. Antrenorul Flored a odihnit mai multi jucatori in meciul de Cupa dar acum probabil ca v-a trimite cea mai buna echipa disponibila in teren. S. Sanchez este singurul jucator indisponibil pentru acest meci.

{{notification_msg}}