Spania Primera Division:Getafe - Athletic Bilbao

Analiza meciuri

Getafe – Athletic Bilbao

In primul meci al etapei a 20 a din La Liga avem un duel intre doua echipe situate la mijlocul clasamentului, Getafe ocupa locul noua si are un punct mai mult decat Athletic, echipa ce este pe 12. Athletic vine dupa o serie de sapte meciuri fara infrangere in vreme ce Getafe are cinci victorii si un egal in ultimele sase meciuri jucate acasa.

Getafe

Getafe a facut egal in meciul tur contra lui Athletic si a pus capat unei serii dee sase meciuri pierdute contra celor de la Bilbao, iar acum trec printr-o perioada buna si au sansa sa ii invinga in sfarsit pe cei de la Athletic. In ultima etapa Getafe a invins pe Malaga cu 1-0 si este la 18 puncte de Deportivo si doar la trei puncte de locurile ce duc in cupele europene. Pentru acest meci revine la echipa fundasul central Denza, singurul jucator accidentat fiind mijlocasul Bergara.

Athletic Bilbao

Bilbao vine dupa o serie de sapte meciuri fara infrangere, dintre care trei victorii si doua egaluri in ultimele cinci jocuri din campionat. Dupa aceste rezultate ei au iesit din zona retrogradarii si acum pot aborda relaxati acest meci. Athletic este la noua puncte de locurile retrogradabile si in ultima etapa a facut 1-1 contra lui Espanyol, iar acum este de asteptat ca antrenorul Ziggue sa joace ofensiv acest meci chiar daca nu se va putea baza pe portarul Arribabalago, fundasii Marcos si Balenciaga si atacantul Muniain.

{{notification_msg}}