Spania Primera Division:Eibar - Real Betis

Analiza meciuri

Eibar – Betis Sevilla

Betis joaca bine sezonul acesta si poate prinde un loc de cupele europene in vreme ce Eibar se lupta la retrogradare si are o serie de opt partide fara victorie. Momentan Betis trece printr-o perioada mai slaba inregistrand o victorie si un egal in ultimele doua etape, in vreme ce in meciurile directe jucate in sezonul trecut ambele echipe si-au castigat partidele disputate acasa.

Eibar

Eibar are nevoie de o victorie sa iasa din aceasta criza si sa scape din zona retrogradarii. Ultimul meci castigat a fost in septembrie, atunci cand a invins pe Leganes acasa, de atunci ei pierzand de sase ori si inregistrand doua egaluri. Egalurile au fost contra lui Deportivo si Levante, in vreme ce au pierdut cu Barcelona cu 6-1 si Celta cu 4-0. Eibar a fost eliminata din cupa de Celta cu 2-1 si pentru acest meci antrenorul Mendilibar nu se poate baza pe Ramis, Pedro Leon, Rica si portarul Y. Rodriguez.

Betis Sevilla

Betis a jucat mai bine la inceputul sezonului, deoarece in ultimele cinci etape ei ai castigat o singura data impotriva lui Alaves cu 2-0 in campionat si au invins in cupa pe Cadiz. In campionat au fost invinsi de Valencia cu 6-3 de Espanyol si de Barcelona si au facut egal in ultima etapa cu Getafe 2-2 dupa ce au fost condusi cu 2-0. Pentru acest meci antrenorul Setien probabil ca v-a face unele modificari, Sanabria probabil v-a fi titular la fel ca si Boudebouz, in flancul stang revine Drumisi, in vreme ce J. Campbell si Feddal sunt inca indisponibili.

{{notification_msg}}