Spania Primera Division:Deportivo La Coruna - Las Palmas

Analiza meciuri

Deportivo – Las Palmas

Deportivo si Las Palmas se lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar punctele puse in joc in acest meci sunt foarte importante pentru ambele echipe. Las Palmas are un punct in plus si este la patru puncte de salvarea de la retrogradare, iar ambele echipe nu am mai castigat de multa vreme. In meciul direct din turul campionatului scorul a fost de 3-1 in favoarea lui Deportivo.

Deportivo

Deportivo este penultima in clasament, in spatele ei fiind Malaga, iar Las Palmas are un punct in plus in clasament, dar trei echipe retrogradeaza la finalul sezonului. Deportivo are un program dificil si daca nu reuseste sa invinga in acest meci este foarte probabil ca v-a retrograda. Echipa nu a mai castigat de trei luni de zile, iar in ultimele patru etape din campionat a inregistrat doua infrangeri cu Getafe si Girona si doua egaluri cu Espanyol si Eibar. Antrenorul Seedorf nu a schimbat multe de cand a venit la echipa si in acest meci nu v-a putea conta pe Boveda, acesta fiind accidentat.

Las Palmas

Las Palmas poate sa mareasca avansul fata de Deportivo cu o victorie in acest meci, dar trebuie sa castige meciuri in continuare pentru a se salva de la retrogradare. Echipa a jucat mai bine in partea secunda a campionatului dar a pierdut cu 2-1 impotriva Celtei si cu 2-0 acasa contra lui Villareal. Atacantul Calleri nu a jucat la Vigo, dar a revenit in echipa in ultima etapa, iar pentru acest meci Galvez este suspendat, in locul sau probabil ca v-a juca D. Garcia, iar in locul lui Etebo probabil ca v-a juca Aquilani.

{{notification_msg}}