Spania Primera Division:Celta Vigo - Real Madrid

Analiza meciuri

Celta Vigo – Real Madrid

Pe langa derbiul orasului Sevilla, aceasta partida este una dintre cele mai interesante dueluri din aceasta etapa a Primerei Division, si ne aduce fata in fata pe Real Madrid si Celta Vigo. Realul are 10 puncte in plus dar nu este deloc multumita de jocul prestat in acest sezon, fiind la multe puncte in spatele Barcelonei. Celta nu joaca nici ea exceptional si se afla la jumatatea clasamentului, in vreme ce sezonul trecut Celta a eliminat Realul din Cupa, in vreme ce in campionat Realul a castigat ambele meciuri.

Celta Vigo

Cu toate ca nu joaca in cupele europene si se poate concentra numai pe campionat, Celta nu joaca bine in acest sezon, iar in Cupa urmeaza sa joace contra Barcelonei in deplasare, dupa ce a reusit un 1-1 in meciul tur. Cu toate ca a folosit echipa de baza, Celta nu a reusit sa invinga si acum are o misiune grea in meciul de pe Camp Nou. In ultima etapa ei au invins pe Deportivo cu 3-1, dar inainte de asta au pierdut ultimele doua meciuri jucate. Echipa nu are probleme cu accidentarile, asa ca vor trimite in teren cea mai puternica echipa disponibila.

Real Madrid

Realul a fost invinsa de Barcelona la Madrid si s-au indepartat si mai mult de catalani, si sunt acum la 14 puncte in spatele Barcelonei, avand un meci mai putin. Realul este pe locul patru si cu siguranta ca vor sa termina campionatul macar pe locul doi, ei fiind implicati si in Liga Campionilor si in Cupa Spaniei, acolo unde au invins pe Numancia si s-au calificat in sferturile de finala. Ramos si Benzema nu vor juca in aceasta partida in vreme ce Nacho si Bale ar putea fi din primul minut in teren.

{{notification_msg}}