Spania Primera Division:Celta Vigo - Leganes

Analiza meciuri

Celta Vigo – Leganes

Nimeni nu se astepta ca Leganes sa fie mai sus in campionat decat Celta dar momentan ei ocupa locul opt si au si trei puncte in plus in clasament. Celta a castigat un singur meci din ultimele patru jucate, in vreme ce Leganes are pierdut utimele trei jocuri disputate. Sezonul trecut Leganes a castigat la Vigo cu 1-0, in vreme ce acasa a pierdut cu 2-0.

Celta Vigo

Dupa un inceput slab de campionat, Celta a reusit o serie de patru meciuri fara infrangere dar acum iarasi a inceput sa piarda meciuri. In cupa ei au reusit sa invinga pe Eibar si sunt aproape calificati mai departe, in vreme ce in campionat au fost invinsi de Atletico acasa cu 1-0, dupa de Malaga cu 2-1, au invins pe Athletic Bilbao cu 3-1 si au pierdut cu Sevilla cu 2-1 dupa ce aun condus cu 1-0. Pentru acest meci antrenorul Unzue probabil ca v-a folosi acelasi prim 11 ca si in ultima etapa jucata.

Leganes

Leganes este in partea superioara a campionatului datorita faptului ca nu au pierdut niciun meci in cinci etape disputate si au invins si in Cupa pe Valladolid acasa. Dupa meciul din Cupa echipa nu a mai castigat in urmatoarele trei etape, dar a avut parte de adversari puternic. Cu Sevilla au pierdut cu 2-1, in vreme ce Valencia si Barcelona i-a invins cu 3-0. Pentru acest meci probabil ca antrenorul Garitano v-a face unele modificari, Ruben Perez, El Zhar si Amrabat probabil ca se vor numara printre titulari.

{{notification_msg}}