Spania Primera Division:Atletico Madrid - FC Barcelona

Analiza meciuri

Atletico Madrid – FC Barcelona

Acest meci este primul derbi al sezonului din La Liga, chiar daca Barcelona are un avans de sase puncte fata de cei de la Atleticodupa sapte etape jucate. Barcelona a jucat perfect pana acum si a obtinut numai victorii pana acum in vreme ce Atletico este neinvinsa dar a inregistrat trei egaluri. Sezonul trecut in meciurile directe Barcelona a castigat la Madrid cu 2-1, in vreme ce pe Camp Nou scorul a fost de 1-1.

Atletico Madrid

Atletico nu poate fi multumita cu noul inceput de sezon, ei inregistrand prea multe egaluri in meciuri in care erau considerati favoriti, cum ar fi contra Gironei, Leganes, Valenciei si in Liga Campionilor contra Romei. In Liga Campionilor au fost invinsi de Chelsea si au un punct in doua etape jucate, lucru ce nu este prea imbucurator in vrederea calificarii din grupa. Datorita construirii unui nou stadion, echipa a fost gazda doar de doua ori in acest sezon, ambele meciuri fiind castigate fara a primi gol. Antrenorul Simeone nu face de obicei prea multe modificari in echipa, singrul absent pentru acest meci este accidentatul Vrsaljko.

Barcelona

Barcelona a inregistrat numai victorii pana acum, dar in acest meci ea v-a intalni cel mai puternic adversar de pana acum, pe Atletico Madrid. Echipa a invins in campionat printre altele pe Betis si Espanyol, in vreme ce in Liga Campionilor a invins pe Juventus cu 3-0 si pe Sporting Lisabona cu 1-0. Barcelona este si cea mai eficienta echipa din La Liga, iar antrenorul Valverde a odihnit chiar si cativa jucatori in meciul cu Las Palmas castigat cu 3-0, dar probabil ca in acest meci el v-a alinia cel mai bun 11 pe care il are la dispozitie, singura absenta fiind cea a lui Iniesta. 

{{notification_msg}}