Spania Primera Division:Athletic Bilbao - Real Sociedad

Analiza meciuri

Athletic Bilbao – Real Sociedad

Indiferent de situatia din clasament, acest derbi al tarii bascilor este un meci special dar acum ambele echipe joaca slab, Real Sociedad a pierdut ultimele patru partide disputate si a fost eliminate din cupa, in vreme ce Athletic a mers mai departe din grupele Europa League. Echiepe sunt vecine de clasament fiind despartite de doua puncte iar in sezonul trecut Athletic a castigat ambele partide directe.

Athletic Bilbao

Daca nu luam in calcul meciul din Cupa putem spune ca Athletic este in forma, ei castigand ultimele trei meciuri din Europa League si invingand pe Levante in ultima etapa din campionat, acolo unde au trei victorii si un egal in ultimele patru meciuri disputate. Toate meciurile au fost importante pentru Athletic, antrenorul Ziganda folosind aceeasi echipa tot timpul. Pentru acest meci revine si Williams, in vreme ce Benat, Iturraspe si Muniain sunt accidentati si nu vor fi pe teren.

Real Sociedad

Real Sociedad trece printr-o criza, ei asigurandu-si deja locul in fazele eliminatorii din Europa League cu ceva timp in urma , in vreme ce in Cupa au fost eliminati de Lleida. In campionat ei au doua egaluri si doua victorii in ultimele patru meciuri jucate, in ultima etapa pierzand cu 2-0 contra lui Malaga . In Europa League ei au sperat la primul loc in grupa, lucru ce nu s-a intamplat dupa duelul cu Zenit, in vreme ce in acest meci de campionat Rodrigues este accidentat la fel ca si Januzaj.

{{notification_msg}}