Spania La Liga:Girona - Leganes

Analiza meciuri

FC Girona – Leganes

Ambele echipe aveau ca obiectiv salvarea de la retrogradare la inceputul sezonului dar ele au avut un parcurs bun in campionat si sunt la jumatatea clasamentului, Leganes avand doua puncte mai putin, dar si un meci mai putin. Leganes nu a castigat in ultimele patru meciuri jucate, in vreme ce Girona nu a fost invinsa in ultimele patru partide. In meciul direct intre aceste doua echipe jucat in prima parte a clasamentului scorul a fost 0-0.

FC Girona

Chiar daca Girona a pierdut contra Sevillei in ultima etapa, ei nu au motive de ingrijorare in acest sezon dupa ce au facut egal cu Atletico Madrid si au invins cu 2-0 pe Athletic Bilbao. In meciul cu Sevilla Maffeo a fost suspendat, in vreme ce Stuani a fost rezerva, iar Pere Pons a iesit accidentat, el fiind incert si pentru acest meci. Stuani si Maffeo probabil ca vor reveni printre titulari, ei fiind apti de joc.

Leganes

Leganes nu a castigat in ultimele patru meciuri jucate, doua dintre ele fiind in Cupa, in vreme ce in campionat au facut egal 1-1 contra Sevillei, 0-0 cu Getafe si au pierdut in ultima etapa cu 1-0 impotriva lui Eibar dupa ce au primit golul egalizator in prelungirile partidei. Meciurile din Cupa au destabilizat echipa chiar daca antrenorul Garitano a facut unele modificari, iar pentru acest meci el nu se va putea baza pe Siovias care este suspendat si pe Dos Santos si Szymanowsky care sunt accidentati, in vreme ce Brasan si Titus sunt incerti.

{{notification_msg}}