Spania La Liga:Deportivo La Coruna - Malaga

Analiza meciuri

Deportivo la Coruna – Malaga

Ultimele doua echipe din La Liga se intalnesc in derbiul retrogradarii. Deportivo este pe penultimul loc si are trei puncte in plus fata de Malaga si nu a mai castigat de patru luni de zile. Malaga a castigat in ultima etapa dupa mult timp, iar in meciul direct intre aceste echipe din turul campionatului scorul a fost de 3-2 in favoarea lui Malaga.

Deportivo

Deportivo nu a mai castigat de multa vreme si sansele ca ea sa se salveze de la retrogradare scad, iar dintre meciurile ramase de jucat acesta este cel mai accesibil. Antrenorul Seedorf este la echipa de doar doua luni, timp in care a reusit doar trei egaluri. Eficienta in atac este o problema la echipa, ei marcand doar doua goluri in ultimele noua partide disputate. In ultima etapa au pierdut cu 1-0 contra lui Atletico, intr-un meci in care nu au jucat slab, dar au trebuit sa se recunoasca invinsi la final.

Malaga

Malaga este pe ultimul loc, dar a reusit sa faca un egal cu Celta Vigo si sa o invinga pe Villareal si spera inca la salvarea de la retrogradare. Malaga este cea mai ineficienta echipa din campionat, mai ales in deplasare, acolo unde au marcat doar sase goluri. Nici sosirea lui Jose Gonzalez nu a adus un plus la echipa chiar daca au invins pe Villareal in ultima etapa. Acum pentru meciul contra lui Deportivo,Gonzalez probabil ca v-a folosi acelasi prim 11 ca si in meciul cu Villareal.

{{notification_msg}}