Spania La Liga: Deportivo La Coruna - Espanyol

Analiza meciuri

Deportivo - Espanyol 


Ambele echipe sunt la subsolul clasamentului, dar situatia lui Deportivo este mai grava, ei avand o serie de de noua partide fara victorie, in vreme ce Espanyol nu a mai castigat de sase partide. Espanyol are 10 puncte in plus in clasament si a invins cu 4-1 pe Deportivo in meciul direct jucat in turul campionatului

Deportivo


Schimbarea de antrenor de la Deportivo nu a avut rezultatul scontat, echipa pierzand ultimele doua meciuri cu acelasi scor, 1-0. Cu Seedorf la conducere echipa a primit mai putine goluri, dar nici nu a marcat in ultimele trei meciuri disputate. Ultima victorie dateaza din Decembrie, iar in ultimele noua partide Deportivo a obtinut doar doua egaluri si sapte infrangeri. Dupa infrangerea de acasa contra lui Betis, antrenorul Seedorf a facut doar o singura schimbare in echipa, Valverde iesind accidentat, dar acum si Albentos si A.Lopez sint si ei indisponibili, in vreme ce Bakkali este suspendat.


Espanyol


Espanyol trece si ea printr-o forma slaba inregistrand trei egaluri in ultimele trei partide disputate, dar situatia lor nu este ingrijoratoare, ei fiind la 10 puncte de zona retrogradarii. Espanyol a castigat ultima oara in ianuarie, iar ultimele egaluri au fost contra Barcelonei, a lui Celta Vigo si Villareal. Dupa meciul cu Barcelona, antrenorul Flores l-a inlocuit pe Graner cu C.Sanchez pentru meciul cu Celta, dar dupa acel meci el l-a lasat pe banca pe Navarro si V.Sanchez a jucat in defensiva. Acum pentru meciul contra lui Deportivo, Navarro probabil ca v-a juca in defensiva, iar V. Sanchez la mijloc.

 

{{notification_msg}}