Spania Cupa Regelui:Sevilla - Barcelona

Analiza meciuri

FC Barcelona – FC Sevilla

Finala Cupei Regelui este o sansa pentru ambele echipe de a castiga un trofeu, pentru Sevilla fiind si singura sansa, in vreme ce Barcelona poate castiga si campionatul. Ambele echipe au fost eliminate din Liga Campionilor, dezamagirea mai mare fiind pentru Barcelona. In meciurile directe disputate in campionat intre aceste echipe Barcelona a castigat acasa, in vreme ce la Sevilla scorul a fost egal.

FC Barcelona

Barcelona isi dorea sa castige toate trofeele posibile in acest an, dar au fost eliminati din Liga Campionilor si acum au ramas in cursa pentru campionat si cupa. Campionatul este ca si castigat, asa ca toata atentia se intreapta catre finala contra Sevillei. Antrenorul Valverde a folosit multe rezerve in meciul din etapa trecuta contra lui Celta Vigo si scorul s-a terminat egal, iar acum probabil ca v-a folosi titularii de drept. Rakitic este refacut si probabil ca v-a fi si el in primul 11.

FC Sevilla

Pentru Sevilla aceasta este singura sansa sa mai castige ceva in acest sezon si totodata sa participe in editia viitoare a Europa League, in campionat ei fiind in pericol sa nu prinda un loc de cupa europeana. Ei intalnesc insa un adversar puternic in aceasta finala si echipa joaca din ce in ce mai slab. Ultima victorie dateaza din meciul cu Manchester United din luna martie, iar de atunci au inregistrat patru egaluri si trei infrangeri fiind si eliminati din Liga Campionilor de catre Bayern Munchen. Antrenorul Montella a odihnit si el multi titulari si probabil v-a trimite in teren cel mai bun 11 pe care il are la dispozitie.

{{notification_msg}}